Locuri de munca Cauta CV
Locuri de munca CV Ultimele CV Adauga CV
Jobs
denumire denumire denumire denumire denumire denumire

Termene si Conditii si politica Cookie - LocuriledeMunca.ro

Va rugam sa respectati termenele si conditiile de utilizare !

1.0 Datele afisate intr-un CV (nume, prenume, numar de telefon, varsta etc.) vor fi facute publice in urma listarii CV-ului.
Adresa Email nu va fi facuta publica!
In urma eforturilor noastre de promovare a CV-urilor (publicitate zilnica, optimizare SEO, optimizari tehnice, promovarea individuala, etc.) CV-urile vor fi indexate de motoarele de cautare pentru ca angajatorul sa va poata contacta in cel mai scurt timp. De aceea aveti obligatia sa lasati active aceste CV-uri pentru o perioada nedeterminata.
In cazul in care doriti ca CV-ul sa nu mai fie activ noi va stergem definitiv numele, numarul de telefon si adresa email pentru ca sa nu mai fiti contactati de potentiali angajatori. Dupa stergerea acestor date CV-ul devine inactiv, in listarea CV-ului fiind afisata o imagine animata (.gif) cu textul: CV-UL NU MAI ESTE VALABIL !
Pentru a cere stergerea acestor date click aici

2.0 Prin prezentul acord se stabilesc termene si conditiile de utilizare a serviciilor de recrutare online disponibile prin http://locuriledemunca.ro, denumite in continuare "Servicii".
3.0 Prezentul acord reglementeaza folosirea serviciilor de catre dumneavoastra, indiferent de tipul serviciilor/informatiilor folosite. Utilizarea ulterioara, de catre dumneavoastra, a serviciilor, este conditionata de acceptarea termenelor si conditiilor prezentului acord. Activitate de utilizare a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Sunt de acord cu termenele de utilizare", este considerata echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca sunteti de acord si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional.

4.0 http://locuriledemunca.ro protejeaza dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor site-ului cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Echipa http://locuriledemunca.ro pastreaza in informatiile transmise de dvs in baza de date si in conditii de siguranta. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost completate si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site la momentul transmiterii.

5.0 Datele completate de utilizator in momentul adaugarii CV-ului, vor fi supuse acelorasi conditii de confidentialitate. Datele cu caracter personal ale candidatilor vor putea fi vizualizate fie din CV-urile afisate, fie prin cumpararea acestora de catre companii din baza de date a site-ului. Utilizatorilor care doresc isi creaza cont de candidat pe site-ul http://locuriledemunca.ro li se vor solicita informatii corecte privind numele, prenumele, adresa de domiciliu, o adresa valida de e-mail, precum si numarul de telefon. Aceste informatii sunt necesare pentru a obtine statut de candidat la un job vacant. http://locuriledemunca.ro va asigura ca nu va divulga sau utiliza informatiile colectate in alte scopuri decat cele declarate, dar le va putea utiliza in interes propriu pentru realizarea de statistici utile dezvoltarii activitatii site-ului.

6.0 Procesul de inregistrare implica furnizarea unor date catre http://locuriledemunca.ro, care pot include, dar fara a se limita la: adresa dvs. de email, numele dumneavoastra, date despre dumneavoastra, informatii si alte informatii.
7.0 Ca urmare a adaugarii CV-ului dumneavoastra, echipa http://locuriledemunca.ro isi rezerva dreptul de a refuza orice activare a unui serviciu catre o anumita persoana, fara obligativitatea de a motiva acest refuz.
8.0 In cazul in care ati adaugat CV va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

8.1. Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea. De asemenea, va obligati sa notificati http://locuriledemunca.ro despre schimbarile care se produc cu privire la informatiile transmise in procesul de inregistrare.
8.2. Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat http://locuriledemunca.ro in procesul de inregistrare nu poate contine pagini ce includ informatii de genul celor de mai jos:
- material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;
- material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;
- material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.
- material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
- material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
- material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;
8.3. Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenelor acestui acord.
8.4. Sa primiti un Newsletter periodic cu informatii recente si utile pentru dvs.
8.5. Aveti intreaga capacitate de exercitiu si responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.
http://locuriledemunca.ro poate republica saptamanal, fara nici o comunicare prealabila catre dumneavoastra, CV-urile primite spre publicare.

9.0 Confidentialitate
http://locuriledemunca.ro nu va divulga adresa email, fara permisiunea dumneavoastra directa. In acest caz statisticile furnizate de http://locuriledemunca.ro vor fi strict private, fiind accesibile doar administratorilor nostri.

10.0 Drepturi de autor
Intelegeti si acceptati ca Serviciile si toate elementele grafice, pozele, secventele de cod, aplicatiile folosite, datele colectate si orice alte elemente incorporate bunei functionari a serviciilor sunt proprietatea exclusiva a http://locuriledemunca.ro. Drepturile pe care dumneavoastra le aveti, asupra serviciului de care beneficiati, sunt limitate strict la drepturile garantate expres in acest Acord.

Declinarea garantiei:
http://locuriledemunca.ro nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor http://locuriledemunca.ro. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
In nici un caz, http://locuriledemunca.ro nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca http://locuriledemunca.ro a fost notificat sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.
De asemenea, http://locuriledemunca.ro nu poate fi facut responsabil in nici un fel pentru datele dumneavoastra care sunt stocate pe computerele http://locuriledemunca.ro indiferent daca aceasta stocare se realizeaza ca urmare a furnizarii serviciului sau nu.

11.0 Alte mentiuni
Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti http://locuriledemunca.ro sau reprezentatilor http://locuriledemunca.ro nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenelor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si http://locuriledemunca.ro.
In cazul in care nu sunteti satisfacut de modul in care sunt furnizate serviciile http://locuriledemunca.ro singurul mod in care puteti remedia aceasta nemultumire este sa incetati folosirea serviciilor http://locuriledemunca.ro dupa ce, in prealabil, ati facut confidentiale informatiile publicate (fie prin ascunderea CV-ului, fie prin deazactivarea CV-urilor)
Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenelor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor romane de la sediul http://locuriledemunca.ro
http://locuriledemunca.ro poate include numele de domeniu si logo-ul siteului dumneavoastra in lista clientilor proprii, sau in diverse comunicate de presa.

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare


Banner dreapta

Cautari CV   |   Top cautari   |   Termene si Conditii   |   Administrare site

Termene si Conditii si politica Cookie pentru siteul de joburi LocuriledeMunca.ro

Joburi si locuri de munca in Romania

2009 - 2018 © LocuriledeMunca.RO